Lukijoilta: HYMYT & HAMPAAT

Kenen välkky idea laittaa koiranruokatehdas keskelle asuma-aluetta. Eiköhän sivummalla olis tilaa... Hiljaisuus kuuluu tulla 22.00, tämä huutaa yli puolen yön. Miten mahtaa olla suodattimien laita, onkohan niitä ollenkaan kun ”paska” haisee... Minne tehdä valitus? Nimimerkillä, saispa joskus nukkua kunnon yöunet.

Puolisoni on hoivakodissa. Tulin sieltä Kristiinan Pitkääsiltaa pitkin torille. Autosta meni uusi rengas rikki. Oli pakko päästä muiden tieltä autolla. Apua tuli tilattuna ja vapaaehtoisesti. Erään silminnäkijän mukaan autoni eteen heitettiin terävä esine ja sen tähden rengas meni rikki. Heittäjä oli aikuinen paikallinen mies, jonka henkilöllisyys on tiedossa. Anteeksipyyntöä odottaen, koska tuollaiseen minulla ei ole taloudellisesti varaa. Terveisin mummo

Hienoa, että uusi kaupunginjohtaja haluaa tutustua asukkaisiin kyläkierroksella. Mutta miksi viime viikon ilmoituksessa ei ollut ohjelmaa, vaan viitattiin vain kaupungin verkkosivuille? Samaan ilmoitustilaan olisi mahtunut koko ohjelma ja samaan hintaan. Nyt ainakin ne, joilla ei ole internettiä, karsiutuvat joukosta. Ja miksi muillekin asia tehdään vaikeammaksi kuin sen tarvitsee olla?