Lukijoilta: Hymyt ja Hampaat

Valkoisella Kia-autolla viime keskiviikkona klo 13.20-aikaan Kristiinan sairaalanmäellä sairaalasta tullut, etkä huomannut stop-merkkiä vai etkö tiedä, että edellyttää pakollista pysähtymistä. Siis heti merkin jälkeen, ennen kevyenliikenteen väylälle tuloa.

Pyöräilijäryhmä, joka toissa lauantaina ajoi Kristiinasta Lålbyn suuntaan Lapväärtintietä, ettekö tiedä, että polkupyörällä ajaminen tiellä on liikennemerkillä kielletty ja on käytettävä kevyenliikenteen väylää. Lisäksi kolme ja neljä rinnakkain ajavaa ja keskenään vilkkaasti keskustelevaa pyöräilijää on vaaraksi itselleen ja muulle liikenteelle.

Entinen Helenan sairaala. Olis valmis paikka päiväkodiksi. Siistit rakenukset tyhjillään. Ja lapset pääsisivät lähelle metsämörri leikkejä. Vain pinta remonttia. Halloo päättäjät!

Miksi emme voi tulla kauppaan tuoksutta, sillä kaupassa asioi samalla kertaa astmaa sekä allergikkoja? Emme halua sairaalaan kauppareissun jälkeen.

Kaunis hymy kaikille kansallisen ulkoilupäivän osallistujille Kristiinassa.

Eira Hyvätille ruusuja koiran elämän asiallisesta päättämisestä. Rauhallinen ja ammattilaisen suorittama työ.

Sinä, joka runttasit Kristiinan Varvinmäellä loppuviikosta, ota teostasi yhteyttä taloyhtiöön, ennen kuin se on liian myöhäistä.