Lukijoilta: Hymyt ja Hampaat

Jos tarjotaan 4–5 versiota eri työsopimusta, eikä allekirjoita, onko työsuhteessa vai haamuhoitaja? Nimim. Suupohjan lukija

Onko kaikkien hoitolaitosten asiat niin retuperällä, ettei uskalleta palkata ammattitaitoista hoitajaa? Jos näin on, niin tukevatko hoitolaitoksien muut työntekijät laitonta toimintaa? Nimim. Vanha jäärä, Kristiina

Ruusut Kristiinankaupungin teatterille! Erinomaiset roolisuoritukset ja ohjaus, mukaansa tempaava. Menkää katsomaan.

Hyvä hoitaja puuttuu epäkohtiin. Nimim. Myös vanhusten puolesta.

Hyvä hoitaja on hakenut huomiota vanhusten puolesta. Suuri kiitos hänelle.

Ihmettelen että joku muutaman viikon työajalla voi kertoa noin paljon talosta. Kun 2 vuoteen ei kuulunut mitään. Nimim. järjenkäyttöä.

Voi teitä kunnanisiä! Eikö muuta taitoa ole, kuin rakentaa tuulimyllyt joka pusikkoon, että saadaan kunnalle tuloja? Sääli niitä isäntiä joille myllyn romut jää poistettaviksi kun voimayhtiön viimeinen omistaja on konkurssissa. Voisko myllyihin laittaa päättäjien nimet, niin sais jokainen oman monumentin!

Ensi talvena ei tarvitse kaivella kynttilöitä, eikä pyöritellä peukaloita pimeässä, koska täällä Karijoella kaivetaan pelloilla sähkökaapelia maan alle. Ei ole enää pelkoa, että sohvaperunoita katsellessa ruutu pimenee, koska meistä näin pidetään huolta.

Maailmanlaajuisesti on havaittavissa merkkejä talouden taantumasta, mutta ei täällä Suupohjassa. Sen käsityksen ainakin oon saanut, kun tuntuu siltä että firmoilla on varaa valita asiakkaansa, että kenelle palveluja tarjoaa. Minkäs pärställeen voi.