Lukijoilta: Hymyt ja hampaat

Aikooko kunta ja toimija koronarajoitteiden avulla välttää yleisötilaisuudet ja kylien asukkaiden kuulemisen? Kieroa peliä.

Nyt on loistava mahdollisuus perustaa vaivihkaa tuulivoimapuisto - Kiitos korona!

Rajamäenkylän tuulivoimahanke tuuliyhtiö 0x2 toiminta ala-arvoista jos aiotaan yleisötilaisuudet järjestää elektronisia laitteita hyödyntäen.

Isojoen kuntapäättäjät! Nyt jäihin Rajamäen tuulivoimahanke. Koronavitsaus jo tarpeeksi koettelee ihmisten mielenrauhaa. Nyt on kova tarve yhteisöllisyydelle, ei noille myllyille tuomaan eripuraa.

Missä on tasa-arvo kouluruokajakelussa? Karijoen yläkoululaisetkin huomioitava. Lahjakortti kauppaan olisi kätevin ratkaisu.

Nyt tuulimyllyt jäihin. Asukkailla ja viljelijöillä on riittävästi muutenkin haasteita. Koronan pahin vaihe vasta tulossa. Touhu on ollut jo muutenkin röyhkeä. Pysykää poissa.

Haloo suomalaiset, maan vuokraaminen pilkkahintaan ulkolaisille tuulivoimayhtiöille järjetöntä. Sähkönsiirrosta opittavaa.

Arvoisat omakotiasujat, leikatkaapa pensasaidat niin, etteivät ne jalkakäytävillä raavi lenkkeilijöiden kasvoja, kiitos!