Nuorten vuosi

Tänä pian päättyvänä vuonna Suupohjan Sanomissa on varta vasten nostettu esille alueemme nuoret.

Juttuja nuorista tehtiin säännöllisesti. Halumme oli osoittaa, että alueellamme on nuoria, joilla on oma-aloitteisuutta, mielipiteitä, kekseliäisyyttä ja yhteiskunnallisia ajatuksia. Heidän joukossaan on lahjakkuuksia ja sellaista päämäärätietoisuutta, että heistä kuullaan vielä. Lisäksi nuoret ovat se voima, jotka vaikuttavat paitsi nykypäivään niin he tekevät tulevaisuutta.

Suupohjan Sanomien jutuissa oli äänessä yhteensä 129 nuorta tähän lehteen mennessä kuluvan vuoden aikana.

Määrä on suuri kerran viikossa ilmestyvässä paikallislehdessä.

Tässä tapauksessa nuorilla tarkoitetaan iältään teini-ikäisistä 20-vuotiaisiin.

Edellä mainitun määrän lisäksi kesälehdessämme ilmestyi perinteinen Kristiinan suomenkielisen lukion opiskelijoiden tekemä liite. Mukana eivät ole myöskään juttumme lukiolaisten vanhojen tansseista ja penkinpainajaisista.

Lisäksi nuoria on ollut mukana pikakyselyssämme.

Nyt kädessäsi olevassa Suupohjan Sanomien joululehdessä esitellään jälleen yksi seutumme nuori. Hän on yrittäjä Jennifer Norrvik, jonka suunnitelmat takaavat, että Merijärvi pysyy virkeänä ja eloisana kylänä. Lisäksi nuoria pääsee esiin kyselyssä joulunvietosta.

Vuosi on vaihtumassa ja Suupohjan Sanomat jatkaa totutusti paikallisuuden puolestapuhujana. Luvassa on suuri määrä juttuja, joissa esillä ja äänessä ovat paikalliset ihmiset.