Eliitti loi suojavyöhykkeen Helsingin ympärille

Tuulivoimaloiden terveyshaitat eivät ole pääasiassa kuultavat äänet, vaan infraäänet (alle 20 hz), joita ihmiskorva ei kuule. Infraääntä voi verrata matalan taajuuden valoon eli infrapunaan, joka on näkymätöntä ihmissilmälle. infraäänellä on todettu olevan vakavia terveyshaittoja.

Tyypillisiä matalataajuisen iframelun aiheuttamia oikeita kehossa ovat muiden muassa korvien soiminen,päänsärky, huimaus, pahoinvointi, muisti- keskittymisvaikeudet, poikkeuksellinen ärtyisyys, lihasten voimattomuus, verenpaineen voimakkaat vaihtelut, sydämen tiheälyöntisyys ja rytmihäiriöt sekä uni- ja nukahtamisvaikeudet.

Tanskan lisäksi muiden muassa Kanadassa ja Australiassa (jossa olen asunut) on todettu tuulivoimalat vaarallisiksi ja kielletty lähellä ihmisasutusta, vaikka kyseisissä maissa myllyjen koko on yleensä alle 100 metriä, verrattuna näihin järjettömiin järjettömiin suomalaisiin yli 200 metrin baabelintornihirviölaitoksiin!

Helsingin eliitti on varmasti tietoinen näistä tuulimyllyjen aiheuttamista terveyshaitoista ja siksi ovat säätäneet 100 kilometrin suojavyöhykkeen Helsingin ympärille, jolle ei näitä myllyjä saa rakentaa! Mikä on vahinko, sillä Helsinki on tunnetusti tuulista seutua.

Miksi ihmisiä täällä Länsi-Suomen maaseudulla kohdellaan toisen luokan kansalaisina, kuin koe-eläiminä joissakin koe-eläinpuistoissa, kun jopa lähes ihmisten takapihoille, kahden kilometrin päähän on rakennettu myllyjä? Jos kerran Helsingissä pitää olla 100 kilometrin turvavyöhyke, kai meillä Pohjanmaalla pitäisi voida sallia 40 kilometrin turvavyöhyke? Noin 40 kilometrin etäisyyttä myllyihin voidaan pitää turvallisena infraääni-saastetta vastaan.

Nyt ollaan uhraamassa Suupohjakin tälle järjettömälle tuulienergian alttarille, joka ei edes tuota mitään energiaa tyynellä säällä. Kehotan suomalaisia nousemaan kapinaan ja seuravissa eduskunta- ja kunnallisvaaleissa äänestämään valtaan vain sellaisia edustajia, jotka lupaavat alasajaa ja romuttaa kaikki lähempänä kuin 40 kilometrin päässä ihmisasutuksesta olevat tuulivoimalat, sillä on järkyttävää, että monet ovat jo joutuneet lähtemään kodeistaan evakkoon (esimerkiksi Merikarvialla ja Kurikassa) tämän ifraäänisaasteen takia.

Eikö ihmisten terveys pidä olla etusijalla, eiä jokin mitätön ”tuulienergia”, jota nämä baabelintornihirviölaitokset muka tuottavat?

Järki käteen