Kuntaliitoshanke on poliittista peliä

Kaskisten ja Närpiön suunniteltu kuntaliitos on täysin RKP:n masinoima hanke, jota onnettomat kolme puoluetta ovat tähän asti tukeneet.

Kuntaliitokset eivät ole hyödyllisiä millään mittarilla, tammikuussa 2019 julkaistu Jyväskylän Yliopiston tutkimus osoittaa tämän oikeaksi.

Epäpoliittisina (ei puolueiden jäsenkirjaa) katsomme liitosasiaa ulkopuolisina ja siksi kummastelemme puolueettoman selvitysmiehen Göran Hongan ulostuloja, jossa Kaskiselle leimataan vaikeuksia ilman liitosta.

Selvitysmies Hongan heittämä täky, viiden vuoden siirtymäaika ei ole tästä päivästä. Julkinen raha kelpaa Hongallekin työkaluksi, ei veronmaksajille, nimittäin Närpiön saamat avustukset eivät riitä Kaskisten eheyttämiseen vähääkään.

Lukekaa artikkeli (SS 3.1.), se on totuudenmukainen kirjoitus, siinä on oikeaa tietoa RKP:lle ja kannattajille siitä, missä mennään talouden osalta.

Hyvässä muistissa on vielä syksyllä tullut kärhämä kaksikielisestä koulutuksesta hoitoalalle Närpiön RKP:n toimesta ja torppaamana.

Muistakaa valtuutetut, täällä toimii yhdessä kaksikielinen koulu ja päiväkoti. Esimerkillistä, mutta toimiiko liitoksen jälkeen, entä muut palvelut?

Antakaa uusien virkamiesten hoitaa Kaskisten asiat kuntoon. Poliitikot ovat jarruttaneet heidän työtään tuomalla turhaa painetta liitosneuvotteluiden myötä.

Hyvää uutta vuotta ilman liitostoimia.

Vapaa tukija

J.K. Strömberg ja

T. Iivanainen

Kaskinen