Kyllä maailmaan huutoa mahtuu

Oli mielenkiintoista lukea 23.1. ilmestyneestä Suupohjan Sanomista artikkeli, jossa kerrottiin kristiinalaisten pappien, Markus Engströmin ja Daniel Norrbackin kanta Syd-Österbotten - lehdessä, liittyen homoseksuaalisuuteen.

Ymmärrän, että papit pukivat sanoiksi sen, minkä kokevat olevan Raamatun kanta kyseiseen asiaan. Pitäisikö Raamattu kieltää? Silloin tapahtuisi varmaan salakuljetusta vaihteeksi mm. Venäjältä Suomeen.

Voimia Markukselle ja Danielille, jotka ovat nyt joutuneet tuliseen pätsiin, mutta Nebukadnessarinkin aikana silloiselle Danielille ja kumppaneille kävi hyvin. Ihmettelen ylipäänsä sitä raivoa moniin Raamatun ilmoittamiin linjauksiin. Raamattuhan on Jumalan Sanaa! Miksei Jumalaa vaadita vastuuseen ja Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen kuultavaksi?

Suomessa abortoidaan vuodessa noin 10 000 syntymätöntä lasta, se on aivan järkyttävää. Pitäisikö puhua syntymättömän lapsen oikeudesta tulla abortoiduksi vai syntyneen elämän harkitusta päättämisestä?

Suomessa on pyrkimys viedä kansalaisilta sananvapaus. Sananvapaus on arvo, jonka puolesta on jo taisteltu. Sananvapaus on mahdollistanut eri mieltä olevien ihmisten vuoropuhelun, rauhanomaisen kanssakäymisen, vaikka väitellenkin, demokraattisen kehityksen ja länsimaisen vapauden.

1950–luvulla diakoni Fridset Ojansuu profetoi, että Suomeen tulee ennen seurakunnan ylösottoa taloudellinen, poliittinen ja uskonnollinen kaaos. Tämä kolmoiskaaos johtaa siihen, että Suomi joutuu ajopuuksi, hylätyksi ja muiden suurten valtioiden hyväksikäyttämäksi. Siinä vaiheessa, kun kansa päättäjineen tunnustaa tapahtuneet tosiasiat eikä löydä tilanteeseen ratkaisua ja menee polvilleen Jeesuksen eteen, tapahtuu vielä kerran suuri Pyhän Hengen vuodatus kansallemme.

Hän ennusti useaan otteeseen myös oman väkivaltaisen kuolemansa, joka sekin toteutui 1969 helsinkiläisellä kadunkulmalla. Tappajaa ei koskaan löytynyt.

Jumalan fläppitaululla ovat kuviot olleet selkeinä jo tuhansien vuosien ajan. Varmaa on, että Raamattu on alusta loppuun Jumalan Sanaa ja sen ilmoittamat tapahtumat tapahtuvat, vaikka kaikki Suomen Raamatut kiellettäisiin. Ja jopa siitäkin huolimatta, vaikka Opetus – ja kulttuuriministeriö julistautuisi jumalaksi. Tervetulos kaaos. Tärkeintä on sielujen pelastuminen kuin materia. Kyllä maailmaan huutoa mahtuu. Kehottihan Eliakin kilpailevaa joukkoa huutamaan kovempaa.

Tuomo Kangas

Kaskinen