Sanoma Kristiinan poliitikoille

Olen aikaisemmin kirjoittanut tiestä Siipyystä-Merikarvian rajalle tie 6600, joka nyt päälystetään tänä kesänä, on luvattu. Olen sanonut, että tämä tie on ollut ”kielimuuri” hurrien ja finnien välillä, ja näinhän se oli.

Itse olen syntynyt Siipyyssä Appelön kylässä ja käynyt kansakoulun Siipyyssä. Olen sitten kolme vuotta taaksepäin eläkkeellä oleva projektijohtaja Tukholman satamasta ja oleilen lasteni mökillä Siipyyn eteläosassa Lötskatavägenillä.

Nyt itse asiaan. Kun sain teidän lehtenne käsiini äidiltäni (SS 31.5.) ja siellä näen etusivun asian ”hallitus ei kyennyt koulupäätökseen”?

Nyt minun sanomani on Kristiinankupungin poliitikoille yksi ja selkeä sanoma elikä kuunnelkaa lapsianne jotka haluavat kummatkin koulut samalle tontille ja haudatkaa tuo vanha ”rasismi” ”finnit/hurrit” ainakin tuossa asiassa ja mieluummin kokonaan koska nyt elämme vuotta 2018.

Jos ette voi kuunnella nuorianne ette ole ajantasalla. Nyt elämme vuotta 2018 emme 1900 lukua.

Kun olin nuori oli kylätappeluita hurrien ja finnien välillä.

Muistan kun oli pilkkikilpailut Fladanlahdella ja piti tulla tappelu niin en tiennyt millä puolella olisin kun minulla oli ystäviä molemmilla puolilla. Näin on myös teidän lapsillanne kristiinalaiset kuunelkaa heitä ja antakaa heidän sanomansa olla ohjaava tässä asiassa.

Raimo Granfors

”eläköitynyt”

projektijohtaja,

joka mökkeilee Lötyssä

Siipyyssä

>>>>>>> Stashed changes