Suomen huonoimmat häviäjät

Suomen huonoimmat häviäjät. Kaskisten RKP ja kokoomus. Todellakin. Enpä olisi uskonut lukevani ja kuulevani tällaisesta itkunsekaisesta riidankylvämisestä.

Kaskisissa täkäläinen RKP ja kokoomus ovat viettäneet itkupotkuraivareita, kahden laillisen, Kaskisten itsenäisenä pysymistä koskevan valtuustopäätöksen jälkeen. Ennenkuulumatonta!

Kaiken lisäksi hyökätään kaupunginjohtajaa kohtaan eikä edes kyetä selittämään mikä on epäluottamuksen syy! Lisäksi hyökätään valtuuston puheenjohtajaa vastaan, vaikka hän on tätä sirkusta johtanut erittäin hyvin.

Kaskisten kaupunginvaltuusto näyttäytyy joukolta erityisluokan oppilaita, joita ei kuri ja säännöt kiinnosta ja, jotka eivät halua noudattaa pelisääntöjä. Tätä ei kuitenkaan voi sanoa kaikista.

Kyseisiä puolueita pidetään maassamme sivistyspuolueina, jotka sivistyneesti asettuvat, ensinnäkin kuntalaisten enemmistön mielipiteen sekä toteutuneen valtuustopäätöksen taakse ja lähtevät sen jälkeen rakentamaan yhteistyössä kaupungin parasta – mutta Kaskisissa on toisin.

Ulospäin on tullut kuntalaisille tietoa, että kyseiset paikalliset itkupotkuraivaripuolueet haluavat jarruttaa kaikin mahdollisin tavoin rakentaviakin esityksiä, jotta taloutta ei saataisikaan kuntoon laitetuksi?

Tämä tulee kostautumaan em. puolueille lähestyvissä vaaleissa. Kaupunkilaiset tulevat muistamaan, ketkä halusivat kävellä kaupunkilaisten enemmistön mielipiteen yli. Nyt olisi ollut viisasta, ainakin kaupunkilaisten silmissä, kyseisiltä puolueilta harrastaa yhteistyötä – se olisi tuonut sympatiaa, mutta he ilmeisesti haluavat huonon vaalimenestyksen – suomalaista masokismia parhaimmillaan!

Vaalit ovat jo lähellä ja nyt on mitä luontevinta antaa vaalien osoittaa seuraavaksi neljäksi vuodeksi, mitkä puolueet ja ketkä henkilöt nauttivat luottamusta kaupunkilaisten silmissä.

Tätä nimenomaan em. puolueet pelkäävätkin, siksi tämä on mennyt tällaiseksi. Tsemppiä kaupunginjohtajalle ja valtuuston puheenjohtajalle. Mikään ei ole muuttunut – enemmistö on edelleen teidän puolellanne ja se ja antakoon teille voimia työhön.

Vaalit ratkaiskoon!

Tuomo Kangas

Kaskinen