Suupohja on aivan unohdettu

Nyt olisi aika tehdä ryhtiliikerintama ja kolauttaa Sipilän taustajoukkiota tekemisistään ja tekemättä jättämisistä neljän vuoden aikana.

Hallituksen tekemiset heijastuu kaikkiin ikäryhmiin: Lapset, opiskelijat, työssäkäyvät, työttömät (aktiivimalli) eläkeläiset ja hoiva, minkä pitäisi olla itsestään selvä järjestyksessä oleva asia. Pitäkäämme vanhuksistamme hyvää huolta, sen ovat ansainneet.

Markkinavoimille stoppi. Ei ole sydäntä, eurot kiiltää silmissä ja miljoonat virtaa ulkomaille.

Tässä lehdessä oli kirjoitus ”eduskuntavaalit lähestyvät” (J. K. Strömberg ja T. Iivanainen). Kirjoitus oli naulankantaan osunut, että meillä on erinomainen ehdokas edustamaan Suupohjaa kaksikielisenä ja pitkällä poliittisella kokemuksella.

Kari Häggblom, SDP:n ehdokkaana hänellä on potentiaaliset puitteet tulla valituksi neljän vuoden kaudelle eduskuntaan.

Suupohjan rata Seinäjoki-Kaskinen on saatava kuntoon, se varmistaisi alueen elinkeinon ja teollisuuden toimivuuden, Suupohja säilyisi elinvoimaisena.

Historiasta on hyvä esimerkki, joka Suupohjaa edusti yhteensä 12 vuoden ajan. Närpiöläinen päätoimittaja Anders Georg Backlund oli SKDL:n, nykyisen vasemmistoliiton kansaedustaja. Oli monessa mukana, mm. Närpiön kesäteatterissa kun se perustettiin. Herra Puntila ja renki Matti oli yksi esityksistä, Georg näytteli Puntilaa.

Backlund kävi usein Kaskisissa hakemassa kalaa ja visioi tien saamista maakunnasta Kaskisiin ja makeanveden mahdollistaminen antoi puitteet sellutehtaalle. Laaja edustus maakunnasta oli hankkeen takana ja Backlund oli yksi joukossa mukana. Hän toimi yli puolue- ja kielirajojen, yhteydet toimi naapurikuntiinkin.

Vaasan vaalipiirissä on yhteensä 168 ehdokasta näissä eduskuntavaaleissa ja se on demokratiaa. Mutta, mutta äänien hajaantuminen yksittäisille ehdokkaille menee toisaalta hukkaan. Keskittäkäämme äänet Häggblomille.

Rata kuntoon

Kaskinen