Suupohjan alue on syrjäytetty

Eduskuntavaalit on ovella ja Pohjanmaan maakunta, Suupohjan alue on syrjäytetty, mikä on vaikuttanut alueen kehitykseen. Odotamme vaalista tulevan koko kansasta huolehtiva eduskunta ja poliittisiin voimasuhteisiin nojautuva hallitus.

Perussuomalaisten jytky-voitto aiheutti tämän: Vanhoilta puolueilta vedettiin äänestäjiä, jotka rakensivat tämän maan hyvinvointivaltioksi. Nyt hallitus on ajautunut tiensä päähän. Punavihreä-aalto on vallannut Suomen, lisättynä RKP sekä kristilliset. RKP on ollut hallitusvastuussa 36 vuotta, eivät kelvanneet hallitukseen, vaan ministerit tulivat Soinin joukoista.

Pohjanmaan maakunnassa on ruotsinkielinen enemmistö, joten maakunta ei ole täysin edustettuna maan vallankahvassa. Näissä vaaleissa tämä asia hoidetaan.

Suupohjasta on ehdokkaana täysin kaksikielinen viidennen polven kalastaja, matkailuyrittäjä, kunnallispolitiikassa täysin oppinut, ay-aktiivi Kari Häggblom (sd.). Hänessä olisi Suupohjan alueen tulevaisuus. Hän antaisi täyden tukensa esim. Suupohjan radan kuntoon saattamiselle, alueen satamille liikennettä ja teollisuutta enemmän. Häggblom lupaa edustaa molempia kieliryhmiä.

Unto Nisula, 89 vuotta

Kaskinen