Vastaus nimimerkille Ohikulkija (SS 25.4.)

On ilmeisesti taas se aika vuodesta, kun päästään palstalle, ja meidän elämä alkaa häiritsemään ihmisten elämää.

Ymmärrettävästi koiran luontoon kuuluu ilmoittaa reviiriä lähestyvistä vieraista henkilöistä ja eläimistä. Tässäkin kylässä on lukuisassa pihassa koiria, jotka aivan yhtälailla haukkuu/ulvoo. Meidänkin pihaan kuuluu valehtelematta ainakin viidestä pihasta koirien möykkä. Meidän koirat eivät kuitenkaan hauku ulkona yötäpäivää ja jatkuvasti, tätäkin tapahtuu.

Pitäisikö kieltää myös lasten kovaääninen leikkiminen päivällä, kun äänet niin kovasti häiritsevät. Autoja voi myös ruveta työntämään kaupunkialueella, jottei synny ääntä, eikä unohdeta kaduilla rällästävää nuorisoa. Nämäkin ehdottomasti sisälle lukkojen taakse. Onhan teidän vauvahankinnat vääriä, auton/mopon merkki väärä sekä kenkämalli väärä.

”Ohikulkijalle” tiedoksi, että lisää koiria ei ole tullut talouteen. Valitettavasti kaupungin valtuusto ei ole antanut ohjeistusta koirien rotuvalintaan kaupungissa.

Herra/rouva on hyvä ja vaihtaa katua jos ”rotuvalinta” häirtsee, se lienee huomattavasti helpompaa kuin rodun vaihtaminen.

Jatkossa olisi helppoa ja halpaa kun asiasta keskusteltaisiin aivan kasvotusten. Kyllä meille ujojen tapauksessa kirjeenvaihtokin kelpaa, siihenkin vain yleensä tarvitaan vastausosoite, jotta tietää minne vastauskirjeen voi pudottaa.

Kirsi ja Olga Mertala

Kirkkokatu, Kaskinen

>>>>>>> Stashed changes