Viherhomeiset aivot eivät toimi järkevästi

Joskus ennen vaaleja, kun Pohjolan voiman laitosten purkamisesta uutisoitiin, kirjoitin nimimerkillä, että kyseessä olevasta laitoksesta tehtäisiin turpeen nesteyksen koelaitos. Tuosta tekniikasta tulisi käyttökelpoinen ja heti käyttöön otettava, jos öljyn saanti loppuu tai sen hinta nousee liiaksi. Tiesin jo kirjoittaessani, että esitys kohtaa hiljaisuuden, sillä on paljon järkevämpää tuoda öljy epävarmalta arabialueelta ja maksaa siitä vaadittu hinta, joka on Suomen viennillä tienattava ja polttaa sen sisältämä hiili Suomen taivaalle kuin polttaa turpeen sisältämä hiili Suomen taivaalle, josta se kotoisin.

Hiili, joka saataisiin omalla työllä ilman vientiponnisteluja, mutta kun aivot ovat vihreässä homeessa, niin tätä on mahdotonta käsittää ja kaiken lisäksi suo ja turve ovat pyhiä, niin eletään köyhyydessä ja kuollaan nälkään kuin Intiassa pyhän lehmän viereen.

Samanlaista homehtunutta järkeä oli estää atomivoimalan tuleminen Kristiinaan. Samaa järkeä on Kaskisten liittäminen Närpiön kyläksi. Kaskisilla on paras syväsatama, mutta suomalaista pääomaa ei voida uhrata Kaskisten syväsatamaan ja Suupohjan rataan, että se kestäisi raskaan liikenteen, vaan järkevämpää on uhrata rahaa Turkuun ja Helsinkiin vieviin ratoihin ja kaivaa tunneli Suonenlahden ali, sillä pähkähullua olisi uhrata rahaa Suupohjan rataan. Eli tehdään niinkuin viherhomeinen hallitus sen suunnitteli.

Rahaa kyllä Suomessa on, koska tulevien eläkeläisten rahat on ollut järkevämpää sijoittaa epävarmalle maailmalle, jonne ne voivat yht`äkkiä jäädä, kuin Suomeen, jotta tulevat eläkeläiset eläisivät köyhyydessä ja kuolisivat nälkään, niin ei tarvittaisi hoitokotejakaan.

Isojokelainen