Oikaisuja

Jutussa ”Ribacka viittaa nyt vaalikelvottomuuteen” (SS 14.1.2021) kerrottiin, että Kim Ribackan mukaan heinäkuinen yhteisen kirkkovaltuuston päätös syntyi virheellisessä järjestyksessä, koska vaalikelvoton kirkkovaltuuston jäsen Jimi Ruotsalainen osallistui päätöksentekoon. Ribackan väite on perusteeton Kristiinan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston lausunnon mukaan. Kuten lehtijutussa sanottiin, Ruotsalainen oli valtuuston kokouksessa ainoastaan läsnä. Hän ei ollut asiasta päättämässä.

Lisäksi mainittakoon, että Ruotsalainen ei ollut yhteisten kirkkovaltuuston jäsen, vaan 6. varajäsen. Ruotsalainen oli jo ennen heinäkuista yhteisen kirkkovaltuuston kokousta ilmoittanut Kristiinan suomalaiselle seurakunnalle erostaan kirkosta. Lehdessä oli virheellisesti, että hän ilmoitti erosta vasta syyskuussa.

Kaskisten tekninen johtaja Niko Kujala valittiin pois lähteneen Jarmo Latikan tilalle varajäseneksi Botniaroskin hallitukseen. Lehdessä (SS 14.1.2021) kerrottiin virheellisesti Kujalan valitun hallituksen jäseneksi. Jaakko Rantala jatkaa yhä varsinaisena jäsenenä hallituksessa.